3x kindvriendelijke uitjes op Mallorca

01. Palma Aquarium

Dit is ook meteen een fantastisch uitje om te doen mocht het een keer regenen op het eiland. Het Palma Aquarium is een prachtig groots opgezet aquarium waar je kleintje (of iets grotere kind) z’n ogen zal uit kijken -en jij zelf ook. Haaien zwemmen boven je langs en er zijn leuke interactieve onderdelen die voor kleuters erg leuk en leerzaam zijn. Daarnaast is er een kleine indoor speeltuin met ballenbak, glijbanen en klim- en klautermateriaal dus perfect om je op een regenachtige dag helemaal te vermaken.

https://palmaaquarium.com/

02. Marineland

Dit kleinschalige park is goed voor minimaal een halve dag aan plezier. De zeeleeuwen- en dolfijnenshow is prachtig maar daarnaast zijn er mooie tuinen met allerlei vogels en kun je heerlijk vertoeven op het terras aan zee.

https://www.marineland.es/mallorca/en/

03. Jungle Parc junior

Dit fantastische klimpark is een super leuke belevenis voor kindjes vanaf een jaar of vier. Aan een zipline klimmen ze zelf over verschillende parcours tussen de bomen. Voor kinderen vanaf een jaar of 8 is er een extra parcours dat wat moeilijker is. Door de bomen is het er ook in de zomer relatief cool en de picknicktafels in de schaduw zijn een heerlijke plek om even uit te rusten van alle avonturen.

http://www.jungleparc.es/en

Plaats een reactie