Over ons

 

reizen met baby
Onze jonge wereldreiziger in de camper in Nieuw-Zeeland

Hi! Ik ben Lauren, moeder van een kleuterdochter en een peuterzoon. Sinds ik zwanger was van mijn dochter, ben ik op onderzoek uitgegaan: wat zijn de beste babyproducten? Kan ik nog ver reizen met een baby (ja!)? Welke boeken helpen mij om mijn zwangerschap bewust te beleven? Ik merkte dat er zó veel is aan informatie, maar een betrouwbare informatiebron die eerlijk de opties vergelijkt en tips geeft, kwam ik zelden tegen. Gevolg: zelf uren achter de computer in de zoektocht naar o.a. de beste draagzak of de beste co-sleeper.

Inmiddels heb ik 6 jaar ervaring in het (ver) reizen met een baby/peuter/kleuter, heb ik tal van babyproducten geprobeerd en erover gelezen en ben ik een draag- en co-sleeper-fan geworden.

Missie van relaxedbaby.nl

Op deze site willen we zoveel mogelijk informatie en tips over babygedrag, producten, boeken en zwangerschapscursussen voor je vergelijken en beoordelen. Door onze reviews, kiesgidsen en blogs hopen we jou meer helderheid en tijd over te geven, doordat je weet wat je wil, weet wat er allemaal kan en vindt wat je zoekt. Je kunt dan goed geïnformeerd en weloverwogen jouw keus maken en houdt dus ook nog eens tijd over voor andere dingen 😉

tula draagzak op reis

Dit is geen webshop en dat gaat het ook niet worden. We kunnen daardoor helemaal onpartijdig zijn en doen wat wij het liefst willen: jou de informatie geven die je zoekt! Sommige artikelen kunnen wel zogenaamde affiliate links bevatten; koop je een artikel van de betreffende winkel via onze link dan krijgen wij daarvoor in sommige gevallen een kleine commissie. Zo promoten wij artikelen die we echt heel fijn vinden, en help je ons met je koop uit de kosten 🙂

Bijdragen?

Dat kan! Leuk! We staan altijd open voor reviews, contributors met een mooi verhaal, een inspirerend blog of een toffe tip. Wil je eenmalig samenwerken of contributor worden, stuur dan een mail naar team@relaxedbaby.nl en laat ons weten wat jij aan relaxedbaby.nl kan en wil bijdragen. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Adverteren

Past jouw product of dienst bij onze visie en heeft het een meerwaarde voor onze lezers, dan is adverteren mogelijk op verschillende manieren. Denk hierbij aan redactionele stukken of een thema/special. Stuur een e-mail naar team@relaxedbaby.nl of gebruik het contactformulier. Wij denken graag mee met mogelijke partners.

Meer informatie

Andere vragen of opmerkingen? Meer dan welkom. Laat het weten via team@relaxedbaby.nl of gebruik het contactformulier.