Black friday 2022: de beste baby en kind Black Friday deals 2022 op een rijtje

Ook dit jaar staan er weer super goede deals, aanbiedingen en hoge kortingen klaar tijdens de Black Friday 2022 dagen (inmiddels hebben veel webwinkels zelfs een Black Friday ‘week’). En na Black Friday komt ook nog eens Cyber Monday, een fenomeen dat ook is overgewaaid uit Amerika en steeds populairder wordt in de Nederlandse webwinkels. Kortom, het gaat al gauw om meer dan een week hoge kortingen in bijna alle webwinkels.

Vanaf 18 november beginnen al veel webwinkels met Black Friday kortingen en vanaf dan zal ik hier een overzicht voor je neerzetten waar je welke babyproducten met hoge kortingen kunt scoren, zodat je weet waar je je slag kunt slaan als je bijvoorbeeld toch net een kinderwagen of draagzak wou kopen. 

Kinderwagens

Ook in 2022 zetten veel webwinkels in op super goede deals op kinderwagens.

Prenatal geeft van 18 tot en met 28 november hoge kortingen op kinderwagens en alle andere baby- en kinderproducten. Check de Prenatal Black Friday deals.

Ben je op zoek naar een Bugaboo kinderwagen? Bugaboo geeft op hun eigen site ook hoge kortingen rondom Black Friday. Check hier de Bugaboo Black Friday deals.

Ook bij Van Asten Baby superstore krijg je hoge kortingen op kinderwagens van o.a. Joolz, Stokke en Easywalker. Check de Van Asten Black Friday aanbiedingen.

bol.com geeft ook hoge kortingen op verschillende merken kinderwagens tijdens de bol.com Black week. Check de deals hier.

Andere babydeals en Black Friday aanbiedingen 2022

Amazon.nl is ook al gestart met Early Black Friday deals, check de beste Black Friday Amazon.nl deals.

Prenatal zal daarnaast korting geven op Maxi Cosi, wiegmatrassen en -hoezen en op kinderkleding en speelgoed. Zie de Prenatal Black friday deals.

Aas je al langere tijd op de Rookie draagzakken? Sla dan je slag tijdens de Rookie Black Week vanaf 24 november tot en met 8 december. Vergeet dan ook niet onze code Rookiexrelaxedbaby te gebruiken voor extra korting.

Bij coolblue kun je kortingen verwachten op babyfoons (en mocht je toevallig nog huishoudelijke producten nodig hebben zoals een wasmachine of droger, houd ook dan hun site in de gaten ;)). Check de coolblue Black Friday aanbiedingen

Ook bij bol.com zullen er super goede deals zijn op andere artikelen dan alleen kinderwagens, check de Black Friday deals voor hoge kortingen op draagzakken, co sleepers en andere babyartikelen. Op zoek naar een wasmachine? Er zal ook hoge korting worden gegevens bij de wasmachine Black Friday deals.

Ben je op zoek naar een prachtig sieraad met bijvoorbeeld de geboortesteen of eerste letter van de naam van jou of je kindje? Bij MamaLoves ontvang je tijdens de Pearl Friday dagen van 24 t/m 27 november tot wel 10% korting op de gehele sieradencollectie.

Hema zorgt de hele week voor super goede deals op alle baby artikelen en overige spullen. Hier vind je de Hema Black Friday deals.

Black Friday

Bij Expert vind je super fijne deals op vrijwel alles: