De leukste tips voor de eerste verjaardag van jouw baby

Lekker cliché, maar wat gaat de tijd toch snel! Het eerste jaar is voorbij gevlogen en nu is het tijd om de eerste verjaardag van jouw kleintje te vieren! Dit is toch altijd een bijzonder moment. Hoe maak je de verjaardag nu extra speciaal en leuk? Wij geven je de beste tips voor een onvergetelijke eerste verjaardag!

Thema 

Meestal wil je voor de eerste verjaardag van jouw kindje groots uitpakken. Wat is er dan leuker dan een thema te kiezen? Is er iets wat jouw kleintje al heel leuk vindt zoals nijntje, Paw Patrol of Bing? Ga dan lekker los qua versiering, taart en de uitnodigingen en zorg ervoor dat alles in dit thema is. Ziet er natuurlijk super leuk uit en zo weet de visite gelijk wat jouw kleintje leuk vindt. Twee vliegen in één klap dus! 

Bij Kidsdeco vind je alles wat je wil hebben voor het feestelijk vieren van de eerste verjaardag van jouw kindje!

Cakesmash 

Waarschijnlijk heb je hier wel eens van gehoord. Een speciale taart waar jouw kleintje mee mag doen wat hij wil. Dit zorgt gegarandeerd voor hilarische foto’s! Ook dit kun je uiteraard in een thema doen. Trek je kleintje een leuke of grappige outfit aan, zorg voor een leuke achtergrond en wat versiering en schiet wat leuke plaatjes. Dit kun je uiteraard al een tijdje voor de eerste verjaardag doen zodat je de foto’s kan gebruiken voor de uitnodigingen, maar uiteraard kan je dit ook op de dag zelf doen. Hoe dan ook is dit een heerlijk smulmomentje voor jouw kleintje. 

Bedenk een goede tijd

Hoe hard je kindje ook groeit, waarschijnlijk heeft hij nog wel behoefte aan zijn dutje overdag. Bedenk dus goed wanneer je wilt dat het feestje begint en eindigt. Een eerste verjaardag hoeft geen uren te duren, dus kan je dit goed vóór of na het slaapje doen. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de verjaardag in delen te vieren en zo dus bijvoorbeeld een “visite-pauze” in te plannen tijdens de tijden dat je kindje nog een dutje doet. Zo blijft het leuk voor je kindje en raakt hij niet oververmoeid. 

Speelhoekje 

Komen er veel kleine kindjes? Zorg dan voor een babyproof speelhoekje zodat ze daar lekker hun gang kunnen gaan. Leg bijvoorbeeld lekker een comfortabel speelkleed neer met autootjes en blokken zodat ze daar samen op kunnen spelen. Komen er ook oudere kindjes? Dan kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen wat tekeningen neer te leggen met stiften en potloden. Zo is er voor elk kindje wel iets te doen! 

Cadeautips

Wat geef je een kind nu voor zijn eerste verjaardag? Dat kan natuurlijk best lastig zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de visite. Maak voor de visite een lijstje met wat leuke dingen in verschillende prijscategorieën zodat er voor ieder budget iets is. Zoek je zelf ook nog wat inspiratie? Kijk bijvoorbeeld naar deze leuke cadeautjes!

Hopelijk hebben we je wat leuke tips gegeven om de verjaardag van jouw kleintje onvergetelijk te maken. Vergeet in alle drukte en voorbereidingen natuurlijk ook zelf niet te genieten!

Plaats een reactie