Moonie beer cappuccino review

De prachtige Moonie humming bear is super zacht, heeft een lampje in zich en maakt verschillende geluiden waardoor je kleintje zich heerlijk ontspannen voelt en wordt geholpen om relaxed in slaap te vallen.

Ik gaf de Moonie knuffel als kraamcadeau aan de baby van een vriendin. Nadat ik de beer had gekocht (toch even een fikse uitgave voor een knuffel) was ik wat sceptisch over de werking ervan maar het idee erachter, de uitstraling en verschillende functies trokken me aan dus ik besloot het te proberen. En mijn scepsis bleek al gauw ongegrond 🙂

Ten eerste, het is een plaatje van een knuffel. Ik kocht de Moonie beer Cappuccino kleur, maar er zijn nog een aantal andere prachtige kleuren. Ook is er het Moonie konijn, die ziet er ook heel lief uit. Het lampje in de knuffel geeft een heel lief zacht licht, niet alleen fijn voor een baby of peuter maar ook heel handig als je bijvoorbeeld nachtvoeding geeft (multifunctioneler dan een zoutlampje ;)). Het lampje kan je laten schijnen in 7 verschillende sterktes.

Naast dat de knuffel mooi en zacht is en het lampje een rustgevende en praktische werking heeft, kan de Moonie beer ook nog verschillende geluiden maken. Je kunt verschillende geluiden instellen, die stuk voor stuk zijn opgenomen en dus geen computer namaakgeluiden. Zo is de hartslag/heart beat die de knuffel kan laten horen een echt opgenomen hartslag. Hoe rustgevend voor je kleintje is dat. Daarnaast kan de knuffel nog een soort rustgevende ruis laten horen (white noise of pink noise genoemd), is er het geluid van een stromende beek en kabbelende golven (opgenomen aan de Baltische zee, schijnt). Het volume van de geluiden kan je zelf aanpassen.

// lees ook: met deze tips wordt (alleen) douchen met je baby een heerlijk ontspannen moment.

Zowel het lampje als de rustgevende geluiden kunnen automatisch worden geactiveerd als je kindje begint te huilen. De Moonie knuffel detecteert het huilen en afhankelijk van hoe je ‘m hebt ingesteld gaat het lampje dan aan begint ‘ie een rustgevend geluid te laten horen. Dit doet ‘ie maximaal 30 minuten waarna hij vanzelf weer uit gaat, tenzij je ‘m hebt ingesteld dat je bijvoorbeeld het lampje de hele nacht aan wil. Dit maakt de knuffel ook fijn voor oudere peuters of kleuters die ’s nachts bang zijn in het donker. Je kunt de knuffel namelijk ook zo instellen dat hij alleen licht geeft en geen geluid laat horen. Het lampje is LED-verlichting en wordt dus niet heet. Je kunt het beertje opladen via een usb. Ik las trouwens dat de knuffel organic is en op een eerlijke manier wordt geproduceerd in Polen.

De Moonie knuffel combineert wat ons betreft het beste van een knuffel, zoutlampje en white noise machine 🙂 Een ideaal (kraam)cadeau voor je eigen baby of de baby van een dierbare.

te koop bij: 

Ps Ikhouvanjou bol.com  De Gele Flamingo

Op zoek naar andere (kraam)cadeaus? We hebben de leukste op een rijtje gezet.